5 000.00 грн.

Контакты

Иван
380934973426
Винницкая область
ВИННИЦА

Описание объявления

Ми веб студія повного циклу і виконує повний комплекс робіт зі створення та розкрутки сайтів для бізнесу:
- лендінг пейдж (Landing Page);
- односторінковий сайт, сайт візитівка;
- інтернет магазин;
- Персональний сайт;
- Корпоративний сайт;
- Елітний сайт.
Виконуємо сео аудит сайту, проводимо аналіз, створення та коригування семантичного ядра сайту, smm-менеджмент, послуги розкручування сайту в Google.
Наповнити контентом порожній магазин, переробити/доопрацювати код, необхідні модулі - з радістю допоможемо Вам та надаємо якісну підтримку сайту, контроль роботи ресурсу.
Сайти розробляються з використанням останніх технологій за допомогою популярних мов програмування та верстки останніх версій. Також сайти включають оптимальний механізм пошукової індексації, що відповідає ліцензійним вимогам пошукових систем. Це дозволило досягти високого рівня юзабіліті (зручність у використанні) сайтів. Сайти проходять ретельне тестування, перевірку на онлайн-валідатор W3C, що гарантує валідність коду. У сайтах реалізована кросбраузерність - тобто Ви не переживатимете за відтворення Вашого ресурсу на будь-яких пристроях!
Створений сайт проходить перевірку на наявність помилок орфографічних. Грамотно написаний контент Вашого сайту – запорука довіри клієнтів!
Готові стати Вашим провідником у сфері розробки сайтів та гарантуємо найкраще співвідношення ціна – технічне рішення на ринку IT.

Популярные объявления