Описание объявления
Глазурі використовують у кондитерській продукції не лише як елементдекору - вони продовжують термін зберігання та запобігають висиханню
виробів. Нині розроблено багато рецептур цього інгредієнта із
застосуванням нових компонентів для отримання якісного продукту.
Одним із таких компонентів для глазурі є рисове борошно.
- Увагу хотіли б акцентувати на тому, що рисове борошно використовують
у виробництві молочного шоколаду, кондитерських начинок, згущеному
молоці, глазурі, його
використовують для білої глазурі, в шоколаді тощо. Це продукт дрібного
помолу , який має хорошу розчинність й елементи якого добре
зафарбовуються, тому доцільно використовувати його і в шоколадній
глазурі.
Як відомо, білки і редукований цукор молочних продуктів (лактоза) -
основні компоненти реакції Маяра (карамелізації). Під час нагрівання
до температури вище 55°С в них утворюються коагульовані частинки, що
важко руйнуються. Під час використання рисового борошна карамелізація
не відбувається, тому можна поступово підвищувати температуру
виготовлення глазурі до (180-200°), що пришвидшує і здешевлює процес
виробництва.
Популярные объявления
(Одежда, обувь / Мужская обувь)
07-31-2024
2200 грн.
(Запчасти, аксессуары / Автозапчасти)
06-27-2023
(Электроника, техника / Аксессуары и комплектующие)
01-21-2025
(Строительство, ремонт / Все для ремонта)
01-21-2022
1 грн.
(Транспорт / Воздушный транспорт)
01-16-2024
2100 грн.
(Женская одежда / Женское нижнее белье, купальники)
08-20-2025
147 грн.
(Все для дома и сада / Техника для сада)
04-24-2021
380 грн.
(Строительство, ремонт / Все для ремонта)
01-11-2024
1 грн.
(Животные, зоотовары)
01-05-2024
830 грн.
(Строительство, ремонт / Все для ремонта)
01-21-2022
1 грн.