Описание объявления
Глазурі використовують у кондитерській продукції не лише як елементдекору - вони продовжують термін зберігання та запобігають висиханню
виробів. Нині розроблено багато рецептур цього інгредієнта із
застосуванням нових компонентів для отримання якісного продукту.
Одним із таких компонентів для глазурі є рисове борошно.
- Увагу хотіли б акцентувати на тому, що рисове борошно використовують
у виробництві молочного шоколаду, кондитерських начинок, згущеному
молоці, глазурі, його
використовують для білої глазурі, в шоколаді тощо. Це продукт дрібного
помолу , який має хорошу розчинність й елементи якого добре
зафарбовуються, тому доцільно використовувати його і в шоколадній
глазурі.
Як відомо, білки і редукований цукор молочних продуктів (лактоза) -
основні компоненти реакції Маяра (карамелізації). Під час нагрівання
до температури вище 55°С в них утворюються коагульовані частинки, що
важко руйнуються. Під час використання рисового борошна карамелізація
не відбувається, тому можна поступово підвищувати температуру
виготовлення глазурі до (180-200°), що пришвидшує і здешевлює процес
виробництва.
Популярные объявления
(Телефоны и аксессуары / Мобильные телефоны, смартфоны, планшеты)
07-14-2023
22900 грн.
(Образование, спорт / Обучение, тренинги)
02-02-2024
2900 грн.
(Строительство, ремонт / Все для ремонта)
01-22-2022
1 грн.
(Запчасти, аксессуары / Автозапчасти)
06-27-2023
(Запчасти, аксессуары / Автозапчасти)
06-27-2023
(Квартиры, комнаты / Продажа квартир)
03-21-2024
1444515 грн.
(Строительство, ремонт / Все для ремонта)
01-21-2022
1 грн.
(Все для дома и сада / Книги, журналы)
08-06-2021
350 грн.
(Все для дома и сада / Посуда)
03-30-2020
300 грн.
(Коммерческая недвижимость / Торговые помещения)
03-08-2024
30000 грн.
(Женская одежда / Женское нижнее белье, купальники)
10-17-2025
146 грн.
(Бизнес, услуги / Юридические услуги)
01-30-2024
203 грн.
(Запчасти, аксессуары / Автозапчасти)
06-27-2023
(Отдых, спорт / Охота, рыбалка)
01-06-2022
1040 грн.







































