рисове борошно перспективний компонент для глазурі
Показать все объявления из Агроснаб.ТОВ ТМ.Фільварок
Описание объявления
Глазурі використовують у кондитерській продукції не лише як елементдекору - вони продовжують термін зберігання та запобігають висиханню
виробів. Нині розроблено багато рецептур цього інгредієнта із
застосуванням нових компонентів для отримання якісного продукту.
Одним із таких компонентів для глазурі є рисове борошно.
- Увагу хотіли б акцентувати на тому, що рисове борошно використовують
у виробництві молочного шоколаду, кондитерських начинок, згущеному
молоці, глазурі, його
використовують для білої глазурі, в шоколаді тощо. Це продукт дрібного
помолу , який має хорошу розчинність й елементи якого добре
зафарбовуються, тому доцільно використовувати його і в шоколадній
глазурі.
Як відомо, білки і редукований цукор молочних продуктів (лактоза) -
основні компоненти реакції Маяра (карамелізації). Під час нагрівання
до температури вище 55°С в них утворюються коагульовані частинки, що
важко руйнуються. Під час використання рисового борошна карамелізація
не відбувається, тому можна поступово підвищувати температуру
виготовлення глазурі до (180-200°), що пришвидшує і здешевлює процес
виробництва.
Добавить комментарий
Популярные объявления
(Телефоны и аксессуары / Прочие)
12-22-2019
1500 грн.
(Запчасти, аксессуары / Автозапчасти)
12-05-2019
1750 грн.
(Женская одежда / Женское нижнее белье, купальники)
08-12-2023
770 грн.
(Запчасти, аксессуары / Автозапчасти)
06-09-2021
360 грн.
(Строительство, ремонт / Все для ремонта)
06-18-2021
58000 грн.
(Женская одежда / Женское нижнее белье, купальники)
07-24-2023
752 грн.
(Отдых, спорт / Охота, рыбалка)
01-06-2022
210 грн.
(Строительные услуги / Отделка)
11-15-2019
212 грн.
(Бизнес, услуги / Оборудование)
04-10-2023
(Строительство / Строительные услуги)
06-15-2021
58000 грн.